exfolierande ansiktsmask?

nu under vintertid så torkar huden lätt ut, och börjar de fnasig o smutsig ut. det är svårt att hitta en bra exfolierande ansiktsmask ute på marknaden som fungerar o ger ett bra resultat. o det är dyrt om inte annat. men vad kostar lite citron o socker? :)

denna masken är grymt bra. den bleker huden lite o gör att den frächas upp ordentligt och sockret tar bort all smuts. så ta en matsked socker i ett litet glas eller behållare. droppa i citronsaft tills sockret börjar bli flytande. det ska bli som en hård rinnande massa. (svårt att förklara) och sockret ska vara kvar och inte smälta. massera in i huden o tvätta bort. du märker genast skillnad o huden blir mjuk och fin ! försök att inte sminka dej efter o smörj in ansiktet i en bra fuktighets givande kräm ! :)

prova och märk resultat !

detta är den bästa ansiktsmask jag någonsin gjort o testat!
lycka till ;D /maggis

Nu händer de !

hejsan. de va ett tag sen. i know. men nu är de som de flesta vet att det är januari 2011, och som jag sagt tidigare så händer de en del viktiga grejer i mitt liv som kommer bestå för resten av livet. som till exempel att jag har fått en systerdotter o blivit moster. samt att jag om 2 veckor ska opereras ! det kommer jag skriva ett separat inlägg om som om det var en dagbok :P haha

jag kan ju börja med min syster dotter :) världens sötaste lilla unge vid namn sigrid !  (jag har vant mej vid namnet o nu tycker jag att de är gulligt )
de är nog världens lugnaste unge. hon sover under ett kalas med typ 20 pers med ungar som skriker o skit :P haha hon har aldrig spytt på mej (vilket känns bra annars hade hon själv blivit täckt med en spya! :P )

senast jag träffade henne så ville hon äta från mej :P gullunge :P längtar tills jag får pengar för då ska jag köpa ett paket till henne :) ett riktigt.

johan vill inte döpa henne så man får se om de blir en dop present senare (jag kommer skämma bort den ungen ) haha

det var nog allt för idag. ett inlägg om min operation och sjukdom kommer senare.. men just nu vill jag kolla film för sen blir de att jobba :)
ha en bra dag ;D /maggis

snabbaste shopping nånsin!

hej ! idag va jag o shoppade i stenungsund. köpte 2 par jeans. samma modell som de jag har fast olika färger.
eftersom att jag har en ny mobil så har jag inte fått alla sladdar än(fick mobilen av min syster o den ända sladden jag fått är laddaren) :P

men bilder på jeansen kommer inom kort :)

jag tänkte dra några fördelar med dessa jeansen, samt även nackdelar(som jag upplevt)
för de första så tappade dom formen längst upp vid dragkedjan. så att den öppnas lite. men de är ju egentligen inget att lipa över. och sen att dom bara finns med hög midja!

om man tittar på de som är positivt. för de första så har dom inte töjt ut sej alls! o jag kommer ihåg när jag köpte ett par jeans o dom satt perfekt i affären verkligen superperfekt. o när jag kom hem o hade haft på mej dom i 20 min så hade dom redan töjt ut sej o dom va alldeles för stora ! men dessa har jag haft på mej många många timmar o tvättat några gånger o dom har precis börjat på tvätt veck o tappat lite i färgen. o jag tror jag köpte dessa i somras

men i och med att dom är så höga så "stoppar dom in" julmaten o håller en slimmad :P hahadet är skitbra för dom med lite bäbyhull. alla trodde jag hade gått ner i vikt i somras men de va nog bara mina jeans :P (kanske inte bara men mycke )

(en bild från internet)

om du vill ha dessa jeans (de är inga smala jeans, det finns ju jeans som är sydda så att dom ska hålla inne vissa delar o de är massa små trick för att göra benen o rumpan mindre ) så finns dom på alla gina tricot affärer och märket på byxorna heter silvia. så till skillnad från såna jeans som töjer ut sej som innehåller 99 procent bomull så innehåller dessa endast 70 procent vilket innebär att dom inte töjer ut sej. så är du kollar jeans så kolla så kolla att de innehåller 70%bomull 28% polyester och 2% elastan ;) så har du byxor som inte töjer sej :)

lycka till med byxköpet. en annan sak att ta upp är att dessa jeans kostar endast 200 kronor! ;D/maggis

länge sedan !

de va ett tag sen nu....
de va "svårare" att blogga än vad man först trodde. grund iden med bloggen va skönhet o mat typ. men de har blivit skönhet o inte så mycke mer. sluta röka. det är allt. o just nu känner jag att.... vad ska jag skriva nu? ingen verkar bry sej om skönhet(bortsett från naglar som verkar vara omtyckt) men de målar jag inte så mycke längre sen jag klippte ner mina..

jag verkar ha fått skriv kramp :P men jag ska fundera ut något riktigt bra som jag ska skriva om så ska jag komma igång. men räkna inte med så mycke de närmsta dagarna. ps. har någon sett min jonas ? han verkar spårlöst försvunnen ! :P haha

ha de bra /maggis

RSS 2.0